Vítejte v našem novém vylepšeném e-shopu AjemFIT SBÍREJ Ajemcoiny Doprava zdarma při nákupu nad 2 500 Kč

White Toscano - 50g (Amedei)

Novinka Více za méně
169 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Množstevní sleva
1 - 2 ks
169 Kč / ks
3 - 4 ks = sleva 3 %
163,93 Kč / ks
5 a více ks = sleva 6 %
158,86 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Bílá prémiová čokoláda od Amedei z Toskánska.

Detailní informace

Vyřešíme váš problém
Vyřešíme váš problém
Cíleně řeší vaše obtíže s viditelnými výsledky
100% čistá koncentrace
100% čistá koncentrace
Maximální účinnost díky prémiové kvalitě surovin
Vše osobně testujeme
Vše osobně testujeme
Osobně testováno zakladatelem před uvedením na trh
Bez přidané chemie
Bez přidané chemie
Přírodní složení bez zbytečných aditiv a přídavných látek

Detailní popis produktu

AMEDEI ACERO DARK CHOCOLATE 95%

Amedei je jednou z nejlepších i nejdražších značek čokolády na světě. Její Italská tradiční řemeslná produkce je na nejvyšší úrovni čokoládového umění.

Výtvorem Toscano White mě Amedei přiměla porušit zásadu a naskladnit i jednu bílou tabulku.. Kromě nejvyšších ocenění ze světových soutěží za dokonalou chuť se totiž jedná o bílou čokoládu s pravděpodobně nejnižším obsahem cukru na světě (pouze 9,5 gramů na celou tabulku), což je ekvivalent množství přírodního cukru v cca půlce jablka a zároveň nižší množsví, než obsahují mnohé 70%+ tmavé čokolády! Chuť Toscano White je totiž postavena hl. na prémiovém kakaovém másle a čerstvém mléku.

Celé složení tvoří 3 ingredience: pro bílou tablku neslýchaně nízké množství třtinového cukru, farmářské Italské mléko a čerstvé kakaové máslo Amedei.

Na kvalitu surovin jsem se jako distributor Amedei předem detailně informoval. Z výše uvedených důvodů jsem ji pro fanoušky bílé naskladnil a zařadil do sekce speciálních tabulek, protože se jedná o vskutku speciální (bílou) čokoládu. Je čistá a jemná s tóny medu, vanilky a sametovou chutí čerstvého mléka. Amedei v bílém rouchu. ,,Téměř guilt-free" alternativa a/nebo exkluzivní dárek pro milovníky bílé.

Je to řemeslo, vkus a jedinečný styl výroby čokolád v Toskánsku, jenž odlišují Amedei od všeho ostatního v celém čokoládovém světě. Příslib nejvyšší možné kvality, který se mísí s emocemi bezpodmínečného odhodlání, z Amedei dělá předního propagátora řemeslné čokoládové kultury, unikátních kombinací, složení a dokonalé chuti. „Znamenitost je přísnost, znalosti, respekt i nadšení“.

Bílá čokoláda je velmi bohatá na energii stabilních kakaových tuků, bílkovin a minerálů mléka.

Amedei spravuje vlastní plantáže ve Venezuele. Mají své kakao nejvyšší kvality pod neustálým osobním dohledem.

Neustálý vývoj a proces společnosti Amedei vychází z odhodlání a 100% profesionality, které následují nejvyšší standardy a které současně kombinují tradici a inovace. Všechno to začíná pečlivým výběrem jemných kakaových bobů na nejskrytějších a nejvzdálenějších plantážích světa, pokračuje kreativitou receptů a nakonec je dokončeno v čoko-laboratoři řemeslem, uměním a moudrým zpracováním přírodních přísad nejvyšší kvality.

VÝZKUM - Řemeslník Maison of Pontedera ovládá celý výrobní řetězec a vybírá světově nejlepší suroviny, přičemž je zpracovává starodávnou metodou, aby vytvořil výtvory absolutní excelence vyrobené jen z několika ingrediencí nejvyšší kvality: kakaových bobů (jako jsou např. Criollo a Trinitario z Venezuely), surový třtinový cukr nebo javorový sirup, horské mléko a vybrané ovoce.

ŘEMESLO - Mistrovství ve zpracování kakaa je výsledkem dekád agronomických znalostí a experimentování. Prostřednictvím řemeslné metody transformuje Amedei nejvzácnější kakaové boby světa na skutečná čokoládová umělecká díla.

CHUŤ - Amedei vytváří harmonii mezi přísadami, strukturami a vůněmi, čímž dává čokoládám jedinečný aromatický profil. Italské know-how, ve kterém se elegance, jednoduchost a vášeň pro čokoládu spojují v chutě připomínající kouzlo země, ve které je vytvořena: Toskánsko.

85 NÁRODNÍCH A MEZINÁRODNÍCH OCENĚNÍ - Amedei je vítězem nejvyššího počtu zlatých ocenění na „Academy of Chocolate“ v Londýně, jedné z nejkvalifikovanějších mezinárodních institucí ve světě čokolády.

72 HODIN KONCAGGIA - Až sedmdesátdva hodin konšování, aby čokoláda byla maximálně krémová a poskytla se jí příležitost uvolnit všechny své aromatické tóny, které individuálně charakterizují každý výtvor.

-PROCES-

 

Výběr/Cabosse kolekce - Amedei vybírá nejvzácnější odrůdy kakaa, jako je Criollo a Trinitario z Venezuely. Cabossa, to je název ovoce kakaovníků, obsahuje asi 30-40 bobů.

 

Fermentace bobů a sušení - Po otevření plodů kakaovníků se jejich boby extrahují a poté se fermentují a suší. Právě v tomto kroku se vyvíjí nejdůležitější prekurzory vůní a chuti. Většina producentů "bean to bar" čokolád začíná svou výrobu až po tomto bodě, protože nakupují již fermentované boby, se kterými začínají tříděním a pražením. 

 

Test průřezu - Kakaové boby jsou řezány za účelem analýzy a klasifikace kvality šarží.

 

Nepřímé pražení teplem - Boby jsou praženy vzduchem při kontrolované teplotě. Podle receptury se časy a metody mění, aby se získaly jedinečné a charakteristické aromatické profily.

 

Odslupkování - Kakaový drtič odděluje boby od slupek a vytváří kakaovou drť, ze které se mele kakaová hmota.

 

Strukturace - prostřednictvím rafinérů nastavených na 12 mikronů zasahujeme, abychom snížili granulometrii čokolády, což jí dává krémovější konzistenci, která se snadno rozpouští v ústech.

 

Konšování - Čokoláda se mísí po dobu až 72 hodin, v závislosti na receptu, ve speciálních kotlech, aby se získala extrémně sametová, homogenní a vyvážená směs. Hmota se míchá, šlehá a provzdušňuje. Právě v této fázi je dosaženo maximální aromatické křivky každého výtvoru Amedei.

 

Temperace/rozpouštění - Čokoláda se krystalizuje chlazením z tekuté formy a nazpět, než je vhodná k finálnímu zpracování. 

 

Modelování a balení - Ztemperovaná tekutá čokoláda je připravena k přeměně na tabulku nebo pralinku a poté je ručně zdobena a zabalena.

Je potřeba nikdy nezapomínat, že prémiové kakaové tabulky tohoto typu se nežvýkají jako jídlo. Po malých kouscích se nechávají rozpustit v ústech a na jazyku (cumlají se).

HMOTNOST: 50 g
VYROBENO: Itálie 
SLOŽENÍ: Kakaové máslo, třtinový cukr, sušené plnotučné mlékoMůže obsahovat stopy oříšků, mandlí a vlašských ořechů a pistácií.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2389 kJ/574 kcal
Tuky 41 g
z toho nasycené mastné kyseliny 27 g
Sacharidy 42 g
z toho cukry 19 g
Bílkoviny 9,3 g
Sůl 0,39 g

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Italské čokolády
Hmotnost: 0.05 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola